וימן גבריאל

פרופ' גבריאל וימן הוא חבר סגל בכיר בחוג לתקשורת, אוניברסיטת חיפה. פרופ' וימן קיבל מענקי מחקר רבים ומימון מקרנות בינלאומיות, ושימש כמרצה אורח באוניברסיטאות רבות ברחבי העולם, וביניהם אוניברסיטת פנסילבניה, אוניברסיטת סטנפורד, אוניברסיטת Hofstra (ניו-יורק), אוניברסיטת Lehigh (ארה"ב), אוניברסיטת מיינץ (גרמניה), אוניברסיטת קרלטון (קנדה) והאוניברסיטה הלאומית של סינגפור.

פרופ' וימן מעביר מגוון קורסים וסמינרים בחוג, מביניהם לתואר ראשון: "מבוא לתקשורת המונים", "השפעות תקשורת המונים", "טלוויזיה: הרגלי צפייה, תכנים והשפעות", ואת הסמינר "תקשורת בינלאומית".

קורסים לתואר שני: "סדנת מחקר", "תיאוריות מתקדמות במדעי החברה", "שיטות מחקר בתקשורת" ו-"דעת קהל, תקשורת ופוליטיקה".

סמינרים מחקריים: "קמפיינים למערכות בחירות", "תקשורת ורשתות חברתיות", "טרור מודרני ותקשורת ההמונים", "תעמולה בינלאומית".

פרופ' וימן פרסם 8 ספרים:

Hate on Trial (Toronto: Mosaic, 1986); The Theater of Terror (New York: Longman, 1994); The Influentials: People Who Influence People (State University of New York Press, 1995); Communicating Unreality (Los Angeles: Sage Publications, 2000); The Singaporean Enigma (Jerusalem: Tzivonim, 2001); Terror on the Internet (Washington, DC: USIP Press, 2006); Freedom and Terror (London: Routledge, 2011); and Social Research in Israel (Jerusalem: Tzivonim).

כמו כן, יותר מ- 160 פרסומים של מחקריו ומאמריו פורסמו בספרים ובירחונים מדעיים.