אורי נסים לוי

Or Nissim Levi

אל"מ (מיל') ד"ר אורי נסים לוי הוא מומחה להגנה גרעינית, עבודת הדוקטורט שלו באוניברסיטת BBU קלוז' בפקולטה למדעי המדינה לימודים אירופיים, בניהול סיכונים גרעיניים ברמת ממשל. התמחותו במחקר בהיערכות והתמודדות עם אירועים גרעיניים. ההכנות לפני אירוע, התמודדות במהלך האירוע ושיקום המדינה לאחריו. ד"ר לוי הוא בעל תואר ראשון B.Sc.  בהנדסת אלקטרוניקה מאוניברסיטת ,Hofstra ניו יורק, ארה"ב, בעל תואר שני  MBA במנהל עסקים התמחות בכלכלה מאוניברסיטת ,Bradford אנגליה. ד"ר לוי בעל ניסיון רב בתחום העסקי והביטחוני, שירת בחברות ההיי-טק Lon-On, ACS, הכשיר חברות בתחום תקני האיכות של ISO 9000 והקים את הסטארט-אפ CPK בתחום של תהליכי קבלת החלטות. ד"ר לוי הוא אל"מ (מילואים) פעיל בפיקוד העורף, צה"ל, ממלא תפקידים מבצעיים ואחראי על בניית תרגילים נרחבים באזורי חירום כגון רעידות אדמה, צונאמי, מלחמה, נשק קונבנציונאלי ובלתי קונבנציונלי. הוא חבר ב (Academic Forum for Nuclear Awareness) AFNA  פורום אקדמאים למודעות גרעינית. חוקר שדה של אירועים גרעיניים ברחבי העולם כגון צ'רנוביל ופוקושימה. במהלך המחקר שלו, פיתח את המודל הבינלאומי להגנה גרעינית  ONDM - Operational Nuclear Defense Model www.ONDM.co<http://www.ondm.co.